De winkel

Piccolino kindercadeau

Sinds oktober 2022 zijn wij, Leonie en Maarten, de eigenaar van de vrolijkste winkel in Voorburg. Een winkel die al bestaat sinds 1991, een kindercadeauwinkel waar jong en oud hun hart kunnen ophalen en kunnen genieten van mooi, verantwoord speelgoed en cadeau’s. Samen gaan wij dit bijzondere avontuur aan met Piccolino. 

Als ouders van inmiddels 3 volwassen kinderen weten wij maar al te goed hoe het soms is om tussen de bedrijvigheid van het gezinsleven, elke keer met een origineel cadeautje op de verjaardag of kraamvisite te verschijnen. Wij stellen dan ook met veel zorg ons assortiment samen, geïnspireerd op alle verhalen van de trotse opa’s en oma’s, kersverse ouders en verwonderde kinderen in onze winkel. Zo zorgen wij er samen met onze klanten voor dat het aanbod in de winkel gevarieerd en up to date blijft met de laatste wensen en trends.

Bij Piccolino moedigen we u dus vooral aan om lekker rond te neuzen, een gezellig praatje te maken of u te laten inspireren door de vele leuke kindercadeaus.

Tot snel bij Piccolino!

Chat openen
Heeft u hulp nodig?
Hallo! Kunnen wij helpen?